Porsche

Porsches blogginlägg →

Smeknamn: Posse, Parveln, Lillskiten, Illbattingen. Hussepappan säger oftast Posse för att jag ska lära mig. Mattefarmor klarar inte språket så bra säger han (Hon bryter på Finska) och Porsche är tydligen knepigt att säga. Det tycker inte jag! Man bara vräker ur sig Mjaou!! Så det var väl inte så svårt?
Ort: Född i Västerås hos S*Liljebrand’s, men min #föralltidfamilj bor i Stockholm så då gör ju jag det med.
Född: 23 DECEMBER 2016. Min stamtavla. Min uppfödare är S*Liljebrand’s. Jag har två brorsor från kull 12/Bilkullen, Lotusoch Tesla. (Som numer kalas för Love)
Hårfärg: Brun, SBI n.
Åksjuka:Jag är lika cool som min storebror Plutten, Fast mattemamma säger att jag nog är coolare för jag är inte rädd för någonting. Jag gillar det bäst när det går fort. Det är nog Porschegenen som slårt till. Mera Turbo!
Mat:Royal Canin, Kitten jag har chippläsarskål för annars vill både Plutten och Rio äta min mat. Jag har smakat på Rios så jag förstår varför.
Att vakna: Från 0-100
Hobbies: Kavat…Gosig…Galen…Vild…Mysis
Husdjur: Alla som kelar med mig, de tillhör mig.
Humör: Bestämd och envis som synden får jag inte som jag vill skriker jag! kan bli så kelig att jag bara måste bita tag så att människan inte försvinner,det gillar de inte så då går jag och tröstar mig på fårskinnsfällen (Den är snuttevänlig)

Jag och mina syskon i Kull 12, Bilkullen.
EMS Våra familjer
Lotus SBI b Caroline Björkenfalk, Malmköping
Tesla(Love) SBI b Mari-ann Sandén, Värmland
Porsche SBI b Cia & Mika = Mattemamman & Hussepappan, Sthlm

Så hittade vi varandra på FB