Orion

Rios blogginlägg →

Smeknamn: Rio, Prio. Prio tycker jag är en bra idé för jag borde så klart prioriteras! (Orion kommer av att jag kom ut sist som en bonus och jag är från Metallicakullen. Orion var ett extraspår på en av deras plattor.)
Ort: Jag är född i Täby hos S*RagGorgeous men det visade sig att jag var född med hjärtfel.
Född: 16 AUGUSTI 2016. Min stamtavla. Min uppfödare är S*RagGorgeous. Jag har två brorsor och tre syrror från samma kull. Men det var innan jag fick mina andra syskon från andra mammor.
Hårfärg: RAG n 03
Åksjuka: Jag vrålar som besatt om jag måste åka bil. Mattemamman kan inte förstå hur jag kan få fram ett sånt oljud. Men det måste ha med min hårdrocksgen att göra.
Mat: Hills, Special verterinärsfoder för känslig mage. Fick bada varje dag när jag kom hem och käkade Orijen. Sen kom hussepappan och mattemamman på att jag hade känslig mage. Nu funkar det hur bra som helst. Plutten tycker det suger för nu får inte han heller något godis, Plutten är en sån gnällspik!!
Att vakna: Alltid när hussepappan kommer hem från nattjobb klockan 04:00. Då väcker jag Porsche så vi kan rejsa. Annars gillar jag att ligga och vila uppe på klöstunnan, där har jag koll och kan sussa lite mellan varven.
Hobbies: När jag var liten var bollbanan min favvo, ingen kan få iväg den där bollen med sån fart som jag. Men nu har tassarna blivit lite stora. Jag gillar att brottas med Porsche och köra Parkour det lärde Plutten mig innan han blev sur för att jag gilllade att hänga i halsen på honom.
Husdjur: Porsche
Humör: Mild,kelig och pratsam. Går mattemamman eller hussepappan förbi kikar jag alltid upp och kurrar lite för att kolla om de vill något. Jag lär visst vara lika snäll som jag är stor så då är jag ju JÄTTEsnäll.
Ras: Ragdoll

Jag och mina syskon
EMS Våra familjer
And Justice for all n 03 Lena Ledin, Sthlm
Sabbra Cadabra n 03 Birgitta & Anders Roth, Norrtälje
Iced Honey b 03 Catrin Kuoppa, Kiruna
Whiskey in the Jar n 03 Ulla Dahlgren Skog, Vattholma
Fixxxer c 03 Ingela Khodr, S*Bongbos, Kullvik
Orion n 03 Marcus Bjelke, Köping

Mamma och pappa:
CH S*Evenstar´s Vega af Igasto
RAG n 03
HCM DNA n/n
Ultraljud hjärta + njurar: ua
Blodgrupp: A
Vikt: 4,3 kg

Starring Casanova For Sweden
RAG n 03
HCM DNA n/n
Ultraljud hjärta + njurar: ua
Blodgrupp: A

→Kullstamtavla (0,00% inavel på 4 generationer, 1,25% på 8 generationer)Spara