Satchmo (Plutten)

Plutten

Pluttens blogginlägg →

Smeknamn: Plutten för jag var pluttigt som liten, blir ibland bara Putten. Nu vet vi att det borde varit bamse. Fast nu har jag fått en kompis som är ännu störe. Det gillar jag inte.
Ort: Kommer från S*Bonsais i Småland men bor nu i Stockholm.
Född: 20 APRIL 2011. Min stamtavla. Min uppfödare är S*Bonsais. Jag har två brorsor från samma kull Stavros och Sinclair. Men det var innan jag fick mina andra syskon från andra mammor. Stavros stannade kvar hos min uppfödare.
Hårfärg: Choklad, SBI b.
Åksjuka:Va??? Näej vad är det? Jag åkte från Småland när jag skulle till hem för första gången och sa inte ett knyst. Men när vi ska till veterinären tycker jag allt att jag måste säga ifrån lite.
Mat:Hills, Optimal Care för det mesta men jag snodde Rios dietmat och nu måste jag vänja mig vid vanlig mat igen. Annars tycker jag att det som tvåbeningarna äter verkar alltid godast. Det har hänt att jag charmat av dem något smarrigt.
Att vakna: Förr sov jag aldrig, mattemamma sa att jag inte fattat att jag är en kastrerad katt. Numer tycker jag inte om att bli överraskad i sömnen av småbrorsorna, då fräser jag av irritation.
Hobbies: Jaga snöre och döda mina strumpor. Förr var det mycket Parkour också, men har börjat trappa ner.
Husdjur: Mika & Cia
Humör: Jämt, aldrig sur på mina människor, de är det bästa som finns. Nja mina bröder är rätt jobbiga om jag får säga vad jag tycker. Kan bli lite gnällig om ingen leker med mig, ger mig godis eller annat jag anser att jag behöver just då.
Ras: Birma

Jag och mina syskon
EMS Våra familjer
Stavros SBI b Uppfödaren, Småland
Sinclair SBI a N/A
Satchmo SBI b Cia & Mika = Mattemamman & Hussepappan, Sthlm